Upgrade instructies

De overgang naar Datec Score Manager 3.x kan snel en met behoud van uw bestaande klant en krediet gegevens.

1) Start Datec Score Manager, en ga naar Hulp, Datec Score Manager Info:

DSM Info

2) Noteer het pad bij Database locatie.

3) Ga naar Configuratie Scherm, Software en deïnstalleer Datec Score Manager. De cliënt gegevens en test resultaten worden niet verwijderd. Ook de portefeuille (met krediet) blijft bestaan.

4) Start de installatie van Datec Score Manager 3

5) Kies aangepaste installatie

Type Installatie

6) Selecteer Database en klik op Wijzigen

Aangepaste Setup

7) Zet het pad naar de locatie zoals u die onder punt 2) genoteerd heeft:

FolderWijzig

8) Druk op volgende en volg de instructies om de installatie te voltooien.

9) Herhaal deze procedure op andere pcs.